Instructeurs

Instructeurs

Frank Paalman
Na jaren les te hebben gegeven bij verschillende hondenscholen besloten om samen met Erik en Silvia zelf een trainingsgroep te starten. Zelf actief jager en voorjager met mijn 3 Springer Spaniels en vind de praktijkjacht met goed opgeleide jachthonden geweldig boeiend. Kan echter ook erg genieten van hondenwerk op jachthondenproeven. (heb samen met Erik jarenlang MAP trainingen verzorgd). Vind het erg leuk om mensen te helpen, zowel de ervaren voorjagers maar zeer zeker de onervaren voorjager, met hun eerste stappen richting een fijne bruikbare jachthond.

Erik Sinke
Door mijn eerste labrador ben ik ongeveer 20 jaar geleden in contact gekomen met de jachthondensport. Genietend van het werken met een jachthond zowel in de praktijk als op de wedstrijden ben ik via deze weg gaan helpen en les gaan geven bij een jachthondenschool. In mijn vrije tijd ben ik veel in het veld met mijn 2 Engelse Springer Spaniels als jager en voorjager en vind het leuk om nu mijn kennis te delen met cursisten van onze trainingsschool.

 

Silvia Paalman
Opgegroeid met een hond en 15 jaar geleden na komst van onze eerste engelse springer spaniel, in ons gezin met toen nog jonge kinderen, weer besmet geraakt met de liefde voor honden. Voor mij is het uiteraard belangrijk dat een hond lief is maar daarnaast ook goed luistert, vandaar dat mijn aandachtsgebied dan ook ligt bij het appél (volg, zit, blijf). Dit heb ik met veel plezier en voldoening mogen toepassen bij het opvoeden van een KNGF pup tot blindengeleidehond, welke hond nu al weer 4 jaar geweldig werk verricht.